Most akkor iPod-hoz az 5000 Ft-os, a pár 100 Ft-os vagy az 1500 Ft-os USB kábel a jó?
Figyelt kérdés
Nem értem annyira ezt az árkülönbséget. Most tényleg ki kell fizetni egy usb és egyben töltő kábelért 5 ezret, mert az a tökéletes és igazi, vagy ugyanazt fogja nyújtani az 1500 Ft-os és pár 100 Ft-os is. Mi a különbség? (utángyártott és gyári lenne, vagy minden nem 5 ezres kamu lenne és majd kisül tőle a pod vagy bele se megy?)
Itt vannak:
5000 [link]
1500 [link]
Pár 100 (természetesen vatera...)
Már 2 éves a kábelem és nagyon megszakadt mindkét végén, cellux se fogja meg és zúg, ha töltök vele, szóval nincs nagyon tovább bizalmam hozzá, hogy használjam.
2013. jún. 13. 12:15
1/1 anonim válasza:
Elméletben jó bele bármelyik. A gyakorlatban viszont előfordulhat, hogy nem megy bele. Elég nagy a minőségi szórás. És talán kevésbé tartós. De én legutóbb mégis a párszázasat vettem (450Ft/db), mert nincs különbség minőségben ez és az 1500-as között. Vettem belőle 3-at és kész. Szerencsém volt vele, mert nem lötyögött, nem szorult, pont jó volt. Általában egyet használok, egy év távlatából nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!