PSP játék letöltése (hiba)?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játék PSP-re ISO formátumban rácsatlakoztattam a gépre a PSP-t megcsináltam a ISO mappát és beleraktam a játékot elindítottam a PSP rámentem a memória kártyára és rámegyek a játékra és "Corrupted Data" ja és az ISO fájlt a PSP-->Games mappába raktam2013. jún. 11. 21:28
21/25 anonim válasza:
Nem az iso mappát:
X/iso bár nem értem minek kell csinálni hiszen alapból ottvan
23/25 A kérdező kommentje:
Megvan ! :D Köszönöm a válaszokat nélkületek nem ment volna :))) az volt a hiba hogy rossz helyre raktam az ISO mappát
2013. jún. 12. 20:17
24/25 anonim válasza:
Flashelve nem lehet max. chippelve.Flashelni csak xbox-ot lehet.Kedves válaszíró chippelvevan a psp-d?:)
25/25 anonim válasza:
te hülye vagy 24#.... psp-t szoftveresen módosítják aka flash rendszert felülírják szal flashelik...
Ps3 at is flashelik...
Chippelni a ps2 és ps1-et csinálták régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!