Nexus 7 törött/karcos kijelző csere mennyibe kerül?
Saját gépemmel történt hasonló (egy vékonyka repedés és annyi a kijelző harmadának)
Asus honlapján hibabejelentést kitöltöttem, s kb. másnap el is vitték futárral Brno-i szervizpartnerükhöz.
Ma kaptam árajánlatot összesen 171,61 euróra.
(103,76 maga a javítás, 10,50 kezelési költség, 27,57 hazaszállítás - ez összesen 141,83 + 21%adó = 29,78)
Nos mivel ez több, mint amennyiért vettem, mondtam hogy gyorsan küldjék vissza a gépemet és kopjanak le.
Amúgy is gondolkodtam rajta hogy magamnak megszerelem (szeretek belelátni ezekbe a szerkentyűkbe), csak olyan gyorsan kikapták a kezemből hogy biztosabbnak tűnt így (csak árinfót akartam tőlük, aztán meg naivan a gariban is reménykedtem még).
Szóval találtam egy tök jó videót róla hogy hogy kell:
http://www.youtube.com/watch?v=OtIFkIKtYf8
Már csak azt szeretném megtudni, hogy hol tudok venni ilyen digitizer+lcd assembly-t (merthogy azt mondják, nem érdemes külön a panellal próbálkozni mert nagyon össze vannak ragasztva) (mondjuk az enyém egy kis 30 centis eséstől elvált a repedés alatt...).
Csak ilyen lejárt hirdetéseket találtam szimplán digitizerrel.
(meg egy magányos lcd-t, bár az most nem téma...
[link] )
Ami azt hiszem a fő kérdésed volt, hogy maszek szervízben mennyiért cserélik ki, azt még nem kérdeztem meg én sem senkitől (1 választ várok), de én úgy látom nem nagy ördöngősség, úgyhogy akinek van ilyen alkatrésze attól én inkább megvenném.
Hát ennyi a legjobb infó amit találtam eddig.
Szólj ha megtudsz valamit! :)
Hát ebayen találtam csak eladót, angliából 25000-ért.
gyakorlatilag egy 10essel (50000 vs. 141,83-103,76*300+21%+ebay=39000) lenne olcsóbb így hogy magamnak csinálom...
Még hétvégén írhatnék újra az Asusnak hogy mégis szeretném ha megcsinálnák (mert már lemondtam, azt hiszem ezt írtam).
De szerintem magam csinálom majd. Amúgy is jó lenne szétszedni egyszer...
(még morfondírozok rajta egy kicsit...)
bocs hogy ennyiszer írok de még meg szeretném fogalmazni hogy ebből szerintem az a tapasztalat, hogy ne engedd az asusnak hogy elvigyék (bár erre nem tudom mikor lett volna lehetőségem mert ahogy elküldtem nekik a problémámat már állt is be a futár), hanem ha rögtön rendel egyet Angliából az ember, 25ezerből megússza.
Én ezt javasolnám. (szerviz erre dob rá vagy szintén ide lyukadhat ki)
Üdv
Már a megtörtént a kijelző cseréje, ebayről rendeltem még júniusban egy kijelzőt hozzá, 19 ezer volt ingyenes szállítással és itthon megoldottam a cseréjét. Most működik tökéletesen viszont a wifim a szétszedés óta jóval gyengébben fogja a jelet, ami elég bosszantó.
http://www.youtube.com/watch?v=Ygut0Z4vxBE
Ez a videó alapján csinálta a bátyám, az ebayen rendelt kijelzőhöz megvolt a pengető és a csavarhúzó minden, ami kellett, de a wifit sikerült valahogy elrontani, mert a wifinek a hátlapon van az antennája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!