Melyik a jobb táblagép DPS Dual 7 vagy a Navon Raptor 7?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy nagyjából ugyan azt tudja a 2 gép. Csak a Navon Raptor 7 -ben nagyobb aksi van és jobb a kijelző felbontása. A DPS Dual 7 -ben állitólag van bluetooth (amit a leírássában amúgy nem láttam). Nem ismerem táblagépekbe a márkákat, ezért érdekelne, hogy melyiket éri megvenni legingább minőségileg?2013. jún. 10. 19:46
1/5 duduca válasza:
Nem tudtam hogy nincs bluetooth a raptor 7-ben. Én azt akartam venni, de így már nem biztos.
Szerintem egyébként jobb a Raptor.
2/5 anonim válasza:
Figyelj a DPS egy sz@r!(már bocs,de igaz)
A Raptor jobban megéri,és jobban is néz ki sztem.
DE AM TÖBBET IS TUD!
Nekem am ASUS MEMO PAD me 172v szürkém van,keress rá és ha tetszik írj PRIVIT!
3/5 anonim válasza:
Hali jólvan hogy a dpsnek kisseb egy nagyonpicit a tudása, de ember nézd már meg az árát!!!
Szerintem a dps jobb minden szeemszögből, amúgy a raptor is megérné de én a dps-re szavazok.
4/5 anonim válasza:
A raptor jobban megérné, én is olyat akarok venni.
5/5 duduca válasza:
Köszi szépen, de végül egy harmadik tab mellet döntöttünk. Acer Iconia B1 TAB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!