Nehéznek számít egy 2,7kg-os laptop?
Mérnöknek tanulok, sokat rajzolok gépen/laptopon, illetve az első megörökölt laptopom sem volt egy kis darab, így most sem tudtam ez alá adni.
A legfontosabb szempont tényleg az volt, hogy stabil gép legyen és ne legyen megerőltető a rajzolás rajta a kis kijelző miatt.
Így került a választásom egy 17,3"-as laptopra, ami 2,9 kg.
Nem tudom milyen messze fogsz lakni a sulitól, mennyit kell sétálnod vele, mennyit kell hurcolnod és milyen kondiban vagy.
Én nő vagyok és a suliba heti 1 alkalommal viszem max, vagy annyiszor sem, az viszont fél órás séta oda, plusz ugyanennyi haza, a kondim is sz*r, így brutál nehéz. :D
Amivel könnyíteni lehet rajta, hogy valami pihe táskát veszel hozzá, ami éppen csak egy tok füllel, mert azért már egy ekkora táskának is van súlya, pláne ha netán merevítős.
Ergo az én tanácsom az, ha hasonló adottságokkal rendelkezel, mint én és sokat kell hurcolnod gyalog, akkor inkább ne válassz ekkorát!
A tömegközlekedés nem gáz, ha leülsz az öledbe teszed, ha állni kell, a földre akkor is leteheted, de sétálni sok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!