11/34 A kérdező kommentje:
igen, nézem én is szép-szép, de nem retina az tény
2013. jún. 9. 19:30
12/34 A kérdező kommentje:
Az iPad 4 mellett döntöttem, kösz a segítséget?
2013. jún. 9. 21:15
13/34 anonim válasza:
ki az a paraszt aki mindenkit lepontozott? (am leszarom..)
15/34 anonim válasza:
Sértődött iPad mini tulajok. Lehet lepontozni, de a mini kijelzője akkor sem valami jó. Persze rossznak nem rossz, de 2013-ban 80 ezer forintért nehogy már ilyennel akarják kiszúrni a szemünket, amikor erősebb Androidos tabletek jobb kijelzőért is vannak már 40 ezer alatt (és most nem az Androidot akarom isteníteni, csak az Apple-t fikázni, amiért ilyet adott ki).
16/34 A kérdező kommentje:
Ezzel nem értek egyet teljesen, a mini rohadt jó kis készülék, pont ideális a mérete, de mivel nekem iPhone 5-öm is van akkor egy szép nagy kijelzőt vennék. De a ppi szám az nagyon kevés, ezt be kell látni.
2013. jún. 9. 22:16
17/34 anonim válasza:
Az iPad 4 tobb mint 2x olyan nehez mint a Mini. Ezt mar fel ora hasznalat utan csunyan meg fogod erezni. Nem lesz kenyelmes tartani. Meg fogod banni ha nem a Minit veszed, de majd rajossz.
18/34 anonim válasza:
Én mem is dicsérte. A mini mégis lelettem pontozva, és hogy látom te is. Valaki ezzel szórakozik...
19/34 anonim válasza:
"Ezzel nem értek egyet teljesen, a mini rohadt jó kis készülék..."
Én sem a mini-t fikáztam, csak a kijelzőjét, de akkor lehet nem fogalmaztam elég tisztán.
20/34 A kérdező kommentje:
Tudod, ha elfárad a kezem, akkor az iPhone 5-ömre váltok és a kijelző alacsony ppi száma nekem elég nagy visszatartó erő, ha már a nagyobb képernyő miatt veszem akkor az legyen kristálytiszta.
2013. jún. 10. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!