Melyik jobb? Tablet vagy kindle könyvolvasó? A tablet kb.18e a kindle 30e
18 ezerért milyen noname tabletet tudsz venni? Ennyi pénzért én biztosan nem vennék.
Egyébként a Kindle csak könyvet olvas, a tablet pedig szinte mini számítógép, több mindent tud.
Nem érdekel, hogy noname. Azon is lehet könyvet olvasni.
Ebből a szempontból melyik jobb?
Hát jó, csak gondoltam szólok, hogy azért valami gagyit kapsz, ami fél év múlva már használhatatlan.
A kettő között egy fontos különbség van. A kindle úgynevezett e-ink képernyős, mintha papírt néznél
(ilyen: [link]
A tablet pedig LCD kijelzős.
Állítólag az e-ink kevésbé rongálja a szemet.
Nem tudom, hogy melyik az a tablet, de 18 ezerért csak rossz minőségű lehet. Én a Kindle mellett teszem le a voksom.
De azt is tudnod kell, hogy a Kindle tudomásom szerint még nem ismeri fel a magyar ékezeteket.
Oké. köszi...
Ezt mondjuk nem értem. pdf-et vagy jpg-et néznék rajta, vagyis azon van szöveg. Azt meg tudja akkor jeleníteni csak a szöveges dokumentumoknál van baj?
Azt hiszem, a Kindle nem tud jpg-t olvasni, csak bizonyos szövegfájlokat. Ennek nézz utána, mert lehet, hogy PDF-et sem ismer.
A tablet viszont szinte bármilyen fájlt megjelenít. Én az Aldiko programot használom ehhez, polcra rakja a könyveim.
Nekem Samsung Galaxy Note 10.1 tabletem van, azt mindenképp tudom ajánlani. De a Kindle-t is nagyon sokan dicsérik.
AZW, AZW3, BMP, DOC, DOCX, GIF, HTML, JPEG, PDF, PNG, PRC natively, TXT, Unprotected MOBI
Ezeket tudja megnyitni a kindle.
Az a csaj, hogy nem tudom, hogy milyen ha jpeg-ben van a szöveg és úgy akarom olvasni.
Gépen olvasható, csak nem túl jó a szememnek. Kézben jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!