Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kinek van autós mélyláda a...

Kinek van autós mélyláda a szobájában?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi hogy jól szól szobában is? Vagy esetleg egy házibulit elbír?
2013. jún. 6. 13:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
Én HECO ASTRON-t használok ez szobai brutális bár mostanában nincs nagyon hajtva,de jó pár éve adtunk neki rendesen benti kinti használatra nagyon jó, nem fárasztó,idegesitö nekem tetszik kis teljesitményen is elég dinamikus, meg gyözö,házibuliba is meg állja a helyét!!
2013. jún. 7. 06:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Engem legjobban az érdekel hogy az autós mélyládák is jól szólnak-e szobában.
2013. jún. 8. 20:55
 13/17 anonim válasza:
Persze hogy jól szólnak az autósak is több ismerösöm is használ szobában semmi baj nincs velük,max annyi hogy szét rázza a szobát amikor nagyon adva van neki
2013. jún. 9. 06:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Kültéren is megállják a helyüket? Pl egy 30cm-es, 500wattos hangszóró, mélyláda ha oda van húzva neki, hallják a másik utcában is?
2013. jún. 10. 21:17
 15/17 anonim válasza:
Hallják-e?,azt hiszem csak azt hallják tegnap valami kerti buli volt a szomszédban 3 utcával feljebb kb 3-400 méter adták neki rendesen elég jól szólt nem erőlködöt nem torzitot,azt hiszem 300-as volt
2013. jún. 10. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Régebben vásároltam házimozihoz, szobába gyártott ún. aktív mélyládát. Velodyne, Wharfedale, Polkaudio, Heco, Clarus, Kef volt nálam. Aztán rájötem hatalmas lehúzás. A fönteb említett ládák 100-150 eft körüli bolti árban vannak kb, a nagy Clarus 200 fölött.

Vettem használtan egy nagyon alacsony fs-ű autós hangszórót, 15 col, 50mm kitérés, 25 eft-ért. Vettem hozzá egy régi magyar 2x600wattos végfokot 45 eft-ért. Ládát csináltam neki, az kb. 15 eft volt mindennel. 85 eft-ból volt egy ládám, ami annyira precíz, pontos volt bassrefi létére, hogy a zárt Kef köpködött hozzá képest... Olyan mélyre lement, amit házimoziban 10x áron kapsz meg. És akkorát szólt, hogy a szintén 15 colos Clarus, csak köhögött mellette. Nem beszélve arról, hogy meglepően jól "terítette a teret" mérete ellenére.

Azóta már a 4. autós hangszóróból épített mélyládát használom, eszem ágába nem jutna kiadni mégegyszer egy gyári vacakra. :)

2013. jún. 11. 01:33
 17/17 anonim válasza:
A Bandpass láda nem szól szobában. Legalábbis nekem a kocsiba b*szott nagyot szólt de a szobába meg nem igazán jött ki rajta hang viszont a zárt meg a reflex láda dübörög a szobában is rendesen.
2014. aug. 10. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!