Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy tv-m és szeretném...

Van egy tv-m és szeretném eladni, de nem tudom mennyit érhet. HOl tudnák utánna nézni?

Figyelt kérdés

philips modell 32 pw 96 ob/01 belga

Ez van a hátuljára írva de a neten semmit nem találok.

2009. okt. 8. 08:42
 1/3 anonim válasza:

Sajnos használt eszközöknek nincs árlistájuk, ezért ezek árának besorolása mindig egyéni és piaci adatok alapján megy. Egyéni, mert gondolom van egy minimum összeg, amit kapnál szeretni érte, és piaci is, mert egy bizonyos áron felül viszont nem veszi meg senki.Az egyénit neked kell tudnod, a piacit pedig hasonló kategóriás apróhirdetések átnézésével teheted meg. Az ár még függ a TV korától, típusától (manapság a lapos TV-k mennek jobban és nem a katódsugárcsövesek) és egy picit a gyártójától is.

Nézd meg az expressz online oldalát, vagy a vaterát (de persze akármelyik apróhirdetős oldalt választhatod)

[link]

[link]

Ugyanígy fel is rakhatod a hirdetésedet, ha gyorsan kell a pénz, akkor olcsóbban, ha ráérsz, akkor drágábban is kirakhatod, hátha elviszik.

2009. okt. 8. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem itt is probáld meg , ezen az odalon nem kell semmit se fizetned azért hogy eladsz valamit.

[link]

2009. okt. 8. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
néztem már egy csomo oldat többek között a licitálósakat is de nem találok ilyen típusu tv-t
2009. okt. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!