Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri +30000 forintot kiadni...

Megéri +30000 forintot kiadni egy 3D-s Smart TV-ért mint egy sima FullHD-ért?

Figyelt kérdés
TV-t szeretnék venni, de nem tudom, hogy megéri-e a 3D a plusz pénzt, ha 6-8 évre tervezünk TV-t? PS3-at venék rá a későbbiekben, arra vannak jó 3D-s játékok pl.: Killzone 3, Uncharted 3 és Gran Tourismo 5. Ezek miatt érdemes kiadni több pénzt? Szerintem igen, mi a véleményetek erről?

2013. jún. 4. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Meg ha valami olcsó ledest veszel akkor valószinű alacsony lesz a képfrisitése és gyors mozgásnál elmosódhat a kép.
2013. jún. 5. 07:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a "smart" funkciót feltétlen válaszd,ha 3 D-t szeretnél nézni. Videómegosztókon egyre több ilyen film van,letöltés nélkül megtekinthető. A tipust nézd át a neten,mert mindenki azt javasolja ami neki van. Én az aktív és passzív szeműveg között csak a súlyát éreztem másnak.
2013. jún. 5. 08:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak csendben jegyzem meg,hogy azt ugyanúgy letölti és a tv nem képes online filmek lejátszására mert nem arra van kitalálva. Nincs akkora cacheje. Youtubet viszi szépen,de az más tészta. Meg már eleve ha nincs gyors nete akkor,se tud online hd tartalmat nézni,mert csak akadozna.
2013. jún. 5. 08:13
 14/19 TaKy99 ***** válasza:

Ha van PC-d netezni, felejtsd el a Smart funkciót kényelmetlen, csak parasztvakítás!!!

PC-ről Universal Media Server segítségével tudod a tv-den nézni a HD filmeket.

Ráadásul a "És megéri megvenni a 2013-as tévéket vagy elég az előző generáció?" kérdésedre.. Ha mindenképp Smartot akarsz, akkor a 2013 előtti kiadásokat kerüld messzire :(

2013. jún. 5. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Én direkt nem vettem 3d-t, szerintem idegesítő, még moziban is zavaró, ha nem IMAX. Netezni nem tv kell, és egy ilyen tvhez úgyis kell egy pc a filmek lejátszásához is, vagy egy mediaplayer.
2013. jún. 6. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:

3D: kiforratlan, ritka, drága.

Smart funkciók: macerás, nehézkes, fölösleges.

Aminek igazán van értelme az egy FullHD Led tévé, ezeket jó áron meg lehet kapni és ki is tudja használni az ember.

Még a beépített média lejátszók is sokszor felesleges, mert olyannal még nem találkoztam, ami kompromisszum nélkül mindent lejátszott volna.

Akkor már inkább vegyen az ember mellé egy valóban jó média/BR lejátszót, vagy egy média PC-t.

2013. jún. 6. 14:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Na ahogy látom az utolsó kettő hozzászólónak nincs se ilyen se olyan tvje. Mi kiforratlan a 3d-n? Szinte már heti szinten töltök le 3d filmeket. A hatás olyan mint a moziban. Az igaz ha ott nem birod akkor otthon se fogod. Már tv is adott 3d-ben műsort. Konkrétan a bl döntőt. A medialejátszó meg megspórol egy berendezést. Jó dolog.
2013. jún. 6. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
FullHD LED tv-m van, hozzá egy pc, tökéletes. A beépített lejátszója xvidhez jó, HD-hoz nem.
2013. jún. 6. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen lejátszóról beszélsz,de én mindent pendrive-ról futtatok,még a 3D filmeket is,ezért kell valami normális Samsung TV,azon bármiről bármit tudsz futtatni,nincs olyan,hogy csak ez vagy,csak az.Be is sz@rnék ha lenne egy TV-m és pont a HD filmet nem tudnék rajta megnézni,mert nem játszaná le.
2013. jún. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!