Ha azt írják egy digit. Fényképkeretre, hogy az "MPEG" formátumot lejátssza, akkor az mégis mit játszik le?

Figyelt kérdés

eddig csakis az "AVI"-t vitte simán, de ez az MPEG ez valami gyűjtőnév?

MP4-et próbáltam, azt tuti nem ismeri fel.

Az MPEG2-őt pl viszi?

Hihetetlen, de a leírásban semmi sincs ... így meg elég gáz, hogy minden egyes filmet vagy kamerafelvételt konvertálhatok aviba.

Mit gondoltok? Van valami módszer arra, hogy ne csakis AVI-t játsszon?

2013. jún. 4. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
az mpeg gyűjtőnév az mpeg1, mpeg2-t takarja, nem nagy dolog, hogy ezeket lejátssza, ezekhez kell a legkevesebb erőforrás.
2013. jún. 4. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:

na de akkor az AVI-t miért ?

és akkor ez azt jelenti, hogy minden mást konvertálnom kell?

2013. jún. 4. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Bezony. Ezek a képkeretek, főleg az olcsóbbak, tipikus kínai csodák: hangzatos szavakkal hirdetik a dobozon, leírásban, miket tudnak, valójában ha a fele igaz, akkor már jó:))
2013. jún. 4. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Digitális KÉPkeret. Örülj, hogy avit legalább lejátszik, ha videólejátszóra van szükséged, akkor azt kell venni.

Ráírva gondolom MPEG4 van. Olyan avikat játszik le, amiben a videó mpeg4 tömörítésű.

2013. jún. 4. 16:31
 5/7 A kérdező kommentje:

nemnem

simán csak MPEG van rá írva!

de akkor miknek a gyűjtőneve?

2013. jún. 4. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Írtam az 1-es hozzászólásban.
2013. jún. 4. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:

oké, olvastam is, na de tehát mit lehet tenni vele h másokat is beolvasson?

pl a kamerám MP4-ben vesz fel, és tök jó lenne összekötni őket USB-vel, aztán rögtön megnézni, amit felvettem. de jelenleg nem ismeri fel. megoldható ez valahogy ?

2013. jún. 5. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!