Pow4 kérdése:

Mire jó a live? többi lent.

Figyelt kérdés
most szeretnék venni egy xbox360-at és nem értem hogy a live mire jó. Ha veszek egy játékot mondjuk a tes*oba akkor csak úgy tudok vele játszani ha van live-om vagy a live csak a multihoz kell?

2013. jún. 3. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

A Live a multi,és co-op gamek-hez kell amire bárki,bármit mond is kitűnő játékélmény.

Ezen felül mivel a játékok java része hibásan kerül forgalomba,a Live-on keresztül eszközölhetők a javítások (amiket az Xbox "client"automatikusan letölt az adott játékhoz)+ játékdemók letöltése,avatar cuccok,játék bemutatók,játékos képek stb+ internetes böngésző és Skype.

A multihoz kell a Gold tagság és a kamerás csevegéshez a többi dolog elérhető az ingyenes Silver tagsággal.

A Gold sem egetverő összeg 9-10ropi között van 1évre,de ha visszaosztod akkor napi 30Ft-ra jön ki ami nem sok egy stabil rendszerért.

2013. jún. 3. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi a DLC-ket (játékkiegészítők) le hagytam a felsorolásból amik + pályákat,küldetéseket,fegyvereket,öltözeteket stb.. adnak hozzá egy-egy fő játékhoz.
2013. jún. 3. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:

értem köszönöm szépen :D

szóval akkor ha veszek egy játékot akkor tudok vele játszani live nélkül is csak multizni nem :)

Nem drága a live de nincs netem otthon :/

2013. jún. 4. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!