Szeretnék venni egy mélyládát,2db FLI mély van benne, (1000w,300wrms fejenként), mi a véleményetek erről a cuccról s amúgy a FLI nyomókról?
Figyelt kérdés
Nem volt még ilyen márkájú mélyem, s érdeklődök mik a tapasztalatok. Tigrába lenne, gondolom bezengi rendesen az egészet :)2013. jún. 3. 12:27
1/6 dirtboy válasza:
nem tűnik rossznak de kb egy árban és tudásban van a dld vel ami kinézetre sokkal szebb,szóval én azt választanám.
dld 500+ vennék.
2/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem kommentelővel.
3/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi! a dld 500+ is sokat tud, de ez most alkalmi vétel lenne, azért kérdeztem :)
18900 ft darabja újonnan, ládában a 2-őt venném 25-ért.
2013. jún. 4. 00:11
5/6 anonim válasza:
Valóban jó ár.
Carstylingon, racing bazáron a nagy 15 colos DLD DL15-öt ki lehet fogni 20-25 eft-ért, nézz szét hátha van fent.
Mondjuk egy Tigrába necces lenne berakni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, regelek, szétnézek. Nem baj, én mélynyomó bolond vagyok berakom, van is nagy erősítőm hozzá :))
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 5. 05:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!