Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Saint Row 3 szakadozik, miert?

Saint Row 3 szakadozik, miert?

Figyelt kérdés

Itt leirok pár dolgot a gépemről kérlek segítsetek:

Windows edition:-Windows 7 enterprise

System:-Rating:5.0 windows experience index

Processor:-Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40GHz

Installed memory (RAM):-4.00 GB (2.80 GB usable)

System type:-32bit Operating System

Pen and Touch:-No Pen or Touch Input is available for this Display.

Ennyi leirtam mindent amit fontosnak talaltam,ha valaki tud segiteni segitsen kerem,ez a gep egy laptop lehet azert lassabb?

2013. máj. 31. 18:40
1 2
 11/17 anonim válasza:

Hát játékra bizt nem, asszem videó kódolásra talán?

Esetleg tudsz bele vid kártyát venni de nem hiszem h megéri

2013. máj. 31. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocs h ujra kerdeztem----->Ertem akkor ez mar igy hal meg,kar azert a penzert! :(((
2013. máj. 31. 20:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor baszhatom a gepet ilyen kaliberu jatekokkal?
2013. máj. 31. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:

a cpu-dal nincs gond, az elvinne mindent, de a videókártya hibájából adódóan semmit nem fog elvinni

de könnyen kiderítheted van-e videókártya. Jobbklikk az asztalra képernyőfelbontás speciális beállítások.

Ha ott inteles dolgot ír, vagy integrated-es dolgot, akkor csak a processzori van.

De mivel a Installed memory 4GB (2,8GB usable), ezért ebből is arra gondolok, hogy a processzorban lévő vidikari használja a maradékot.

2013. máj. 31. 21:07
 15/17 anonim válasza:
cpu-val nincs gond? Lehet hogy laptophoz jó (laptopokhoz annyira nem értek), de ezeket a játékokat pc-re és konzolokra adják ki és szerintem a ram sem pont elég
2013. jún. 1. 07:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Angol a windows szoval abbol h asztalra mennyek nemtom nagyon miaz------>ugyertve az a Start ugye? Na mind1 de ha valaki esetleg tudna valami modot h a jatek valamivel jobban mennyen annak nagyon megkoszonnem(nem szeretnek videokartyat venni szoval valami olyan valaszt kernek ha esetleg van egyaltalan olyan valasz h nem kell erte fizetni)koszonom elore is!
2013. jún. 2. 17:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Amugy mivel nagyon szeretem a jatekot igy is jatszom,deeeee van mikor bejon egy nagyobb ,,lagg'' es az baromira zavaro!
2013. jún. 2. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!