Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 2 mikrofonos keverőt keresek...

2 mikrofonos keverőt keresek karaokihoz, mivel érdemes foglalkozni?

Figyelt kérdés
Egy kis segítséget szeretnék kérni hozzáértőbbektől. Keresek valami keverőt, amivel a karaoki partin tudnám a mikrofonokat és a zenét kevergetni. Behringerből láttam valami egyszerűt, és USB-vel is rá tudom kötni a laptopra, de nekünk 2 mikrofonos verzió kellene, és fontos a kimeneti jelszint visszajelzése is. (A mikrofonbemenetes dvd lejátszók nekünk nem jók) Rendes XLR csatlakozású, normális mikrofonokkal szeretném majd használni.

2013. máj. 29. 12:07
 1/7 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez pont megfelelne nekem? Igaz nem xlr, és usb sincs rajta.

[link]

2013. máj. 29. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:

inkább a kis beri keverőket ajánlom.Sosem lehet tudni mikor kell még 1 mikrofon, illetve a vonal színtű jelet, mint pl laptop, dvd/cd lejátszó is jól kezeli.

Persze függ mennyi pénz van erre a dologra.

2013. máj. 30. 08:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmi kéne, pontosítani tudnál? Nem vagyok annyira otthon ezekben.
2013. máj. 30. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:

pl ez

[link]

2013. máj. 30. 13:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Hmm, mintha pont egy ilyet tekergettem volna nemrég...

Milyen mikrofont ajánlanál hozzá? 2-ő kellene, de igazából egy is elég kezdetnek. Kábelből nem tudom mennyi a járatos hossz, illetve valami szappantartót, valami Dboxot vagy mit raktak be nekem a számítógép line out-ja és a keverő közé. Ez miért volt ott, és egy ilyen mi körül mozog?

2013. jún. 1. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:

mikrofon: a kínai gagyikat kerülni,mert búgnak, nem szólnak szépen.Bár vannak amik elviselhetőek. Vezetékesből én shure sm 58-at mondanék, vagy Jefe-t.

DE inkább vezeték nélkülit használnék, a kábellel sok lehet a baj.

Dibox: sokszor a laptop tápja búgást eredményez.Ezt kétféle képpen lehet kiküszöbölni.Fölfeletlen aljzatba teszed a lapost, vagy diboxot használsz.

diboxról itt olvashatsz:

[link]

2013. jún. 1. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
ha van kérdésed, szívesen válaszolok ha tudok :)
2013. jún. 1. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!