Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tabletről?

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 27. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Én inkább egy ConCorde tab ONE gépet vennék. Ugyanennyibe kerül és szinte minden paramétere ugyanez, leszámítva, hogy 4 gigával nagyobb a tárhelye, illetve ami nem elhanyagolható, hogy a ConCorde hazai cég és elég jó a terméktámogatásuk. Meg szerintem a tab ONE szebben néz ki, de ez már egyéni dolog. :)

[link]

2013. máj. 27. 15:30
 2/9 A kérdező kommentje:
az oké csak van egy kis gond. Már megvettem. Ez igazából nekem nem gond csak nem megyek sokra az előző válaszoló válaszával. Bocsánat mondjuk említhettem volna. Én a "besorolásáról" érdeklődnék. Milyen jónak számít stb.
2013. máj. 27. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bocsi, azt hittem vásárlás előtt állsz és ezért érdeklődsz.
2013. máj. 27. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt venném a helyedbe: [link]

Nekem is ilyenem van és nem volt vele még semmi gond. tudásban ugyan az mint a másik. de az a koobe márka hát nem tudom én nem vennék olyant.

2013. máj. 27. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja hát ha már megvetted akkor vedd figyelmen kívül a válaszom :)
2013. máj. 27. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez ugyanannyit tud, mint az itt már említettek, csak kicsit drágább. Meg a CC One tárhelye ennek a duplája. Játszogatni megfelel, meg az egyszerűbb weboldalakkal is jól boldogul. /mint például a gyakori/
2013. máj. 27. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!
2013. máj. 27. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
2013. máj. 27. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
jó döntés volt! használd ki, pörög a gép, mint a szél.az ára igazán baráti.
2013. máj. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!