Amit kiadnak, megjelenik játék xbox one- ra azt a játékot játszhatom xbox 360-on is?
Figyelt kérdés
Ja meg még valami, nem kaptam rá választ és nagyon érdekel: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako.. 2013. máj. 26. 23:09
1/8 anonim válasza:
Ha megjelenik XBOX 360-ra is, akkor nyilván játszhatod, kb. 1 évig biztosan fognak kijönni XBOX 360-ra is játékok, de nem feltétlenül fogják mindkét generáción játszhatóvá tenni, szóval ezt így nem lehet megmondani, hogy a te kiszemelted majd számodra megfelelő konzolra fog megjelenni.
2/8 anonim válasza:
Egy erősebb konzol játékát hogy tudnál már egy gyengébb régebbi konzolon!
Ilyen kérdésektől fejre tudnék állni!
3/8 A kérdező kommentje:
de annyira nem gyenge egy 360 h ne vinne el egy xbox one-ra kiadott játékot, vagy nem tudom azért kérdeztem. De szerintem is lesz olyan ami nem lesz elérhető 360 ra, hogy az első válaszolónak megköszönjem, (de olyan erős játék meg ritka na mind1). De nem kéne feljönnöd ha máris fejre állsz egy ilyen kérdéstől :D de hát te tudod, ha agyvérzést akarsz kapni, tőlem azttán mehet.
2013. máj. 27. 17:01
4/8 anonim válasza:
Jó hogy nem azt kérdezted hogy PS1-en mennek e a PS3-mas játékok!Mert ez kb. olyan!
És mégis akkor ki venne Xbox One-t ha az Xbox360-on is mennének a XboxOne játékok?
Nem olyan gyenge a Xbox 360 az Xbox One-hoz képest?
Xbox 360 ram: 0,512 GB (512 MB)
Xbox One ram: 8 GB (8192 MB)
Xbox 360 proci: 3 magos
Xbox One proci: 8 magos
Tényleg nem olyan gyenge az Xbox One-hoz képest ez semmiség biztos elbírná! :D
Meg a másik hogy az XboxOne-ba bluray olvasó van és bluray lemezre jönnek is ki a játékok Xbox 360-ba meg DVD olvasó és az meg nem olvassa a bluray-t!
5/8 anonim válasza:
Need For Speed Rivals lesz XBOX ONE és XBOX 360 konzolon is ugyanúgy mindt a Battlefield 4 , Watch Dogs stb.. csak nem oan vad grafikával de 360 is jó lessz ! szóval nem tudom hogy az elöttem lévők mit hebegnek itt :/
6/8 anonim válasza:
Te előző jómadár!A kérdező azt akarja hogy beteszi az XboxOne verziót és majd az fog neki menni Xbox360-on!Meg úgy az összes XboxOne játék!
7/8 A kérdező kommentje:
Ja hát persze jóval erősebb akkor a ONE, de lesz olyan játék igen ami itt ONE-ra is kijön meg 360-ra is csak persze nem olyan jó grafikával, de azért kösz ;) de ugye jönnek még gamek 360-ra??
2013. jún. 13. 20:13
8/8 csaba tomori válasza:
Egy az h one re még nincs is olyan game, ami nem menne 360on szóval nyasgem keményen.a grafika is csak egy fokkal jobb de ha a farcry 4et nézzük a 360 on sokkal szebb és összetetteb a kép ezt a microsoft is bevalja szóval várni kell még az one kihasználására.. de egyépként go tou youtube és meglehet nézni a külömbségeket van fent pár video
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!