Mi a véleményetek erről a hangszóróról? Ground Zero GZIF 5203X
Figyelt kérdés
Ki szeretném cserélni a a gyári hangszórókat az autómban. A fejegységem 4x53w-os LG. Előre erre gondoltam: [link] . A kalaptartóba még nincs semmilyen ötletem. Oda is kérnék segítséget.2013. máj. 26. 18:11
1/6 Osynho válasza:
Komponens szettben érdemes gondolkodni. A kalaptartóra meg kalapot szokás tenni, nem hangszórót. :D A 4x53W valójában 15-20W valós teljesítmény.
Milyen autó, milyen zenéhez kellene hangszóró, mennyi pénzed van rá?
2/6 A kérdező kommentje:
Peugeot 205, ház nagyon sokféle zenét hallgatok, de leginkább alternatív rock, meg disco. A fejegység az egy LG LAC2900RN. Pénzem nem sok van rá, mivel még tanuló vagyok így diákmunkából próbálkozok spórolni, de egyik ismerősöm nekem adja Ground Zero GZIF 5203X hangszórókat amiket berakok előre. Így hátra kérdéses még.
2013. máj. 26. 19:07
3/6 Osynho válasza:
Triax, koax akkor is felejtős. Gondolom akkor 13-as a gyári hely, keress komponens szettet. Hátra semmiképpen se tennék, inkább előre jobbat.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem mit akarsz mondani.
2013. máj. 26. 19:24
5/6 Osynho válasza:
Ez triaxiális hangszóró. A magas egyben van a mélyközéppel. Nincs rendes hangváltó, és a magas sugárzót nem tudod megfelelő helyre, fülmagasságba helyezni. Ezért nem jó megoldás. Egy komponens szett (mély + magas + hangváltó) jobb produkcióra képes.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítséget!
2013. máj. 26. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!