Melyik a jobb smart tv LG vagy Samsung?
Ha nem használod a 3D-t, akkor szinte mindegy, habár az LG-ről hallottam többször, hogy gond volt vele.
Ha a 3D felbontás minősége is számít, akkor egyételműen kiesik az LG, mert annak a felbontása azonnal a felére esik amikor felveszed a hozzá adott 3D szemüveget. Ilyen a technológia. gyárilag tervezett hiba került beépítésre, mert ez is egy térhatást mutató megoldás, viszont ezzel együtt jár, hogy a felbontás felére csökken.
Szia!
Az általános leggyakoribb kérdést tetted fel.
Samsung/LG
Mindkettő Korea
Mindkettőnek Szöulban van a központja
Ugyanabban az pari parkban...
Azt válaszd, amelyik megítélésed szerint neked megfelelő.
Kicsit közhelyes de annyira "egyforma" a két gyártó...
3D:
Samsung aktív rendszerű
LG passzív rendszerű
Ahogy írták előttem az LG 3D technológiájával mindkét szemünk „csak” 1920×540 pixeles felbontású képet fog látni.Ha összeadod az is 1080-as felbontás.Az agy nem válogat.:)
A nézési távolságot érdemes betartani, különben a teljes HD adás nem érvényesül, viszont a hibák is elmosódnak olyankor.
Itt olvashatsz róla.
Majd figyeld meg közelről, amitől mindig rémüldözni szoktam én is és tesztelő ismerőseim is, a sűrű fekete csíkokat, mint valami vékony pókhálón keresztül látnád a passzív 3D-t. Mellette nézz meg egy aktívot is hasonló közelségből a saját szemüvegével. A passzív egyszerűen rémisztő abból a távolságból, ahonnan a FULL HD-t kellne nézni, ha tényleg látni akarod minden részletét.
Persze a passzív is jó valamire, arra mint amire moziba is szoktunk horrort nézni.. Szóval a passzív rémüldözni jó a szemüvegével, ha mellette látod az aktív képernyőjét is a sajátjával.
Végül melyiket vetted meg? Vélemény?
Én is most vennék vagy LG vagy Samsung Smart 3d tévét, de nem tudok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!