Szeretném ezt az egyszerű kapcsolást elkészíteni, de nem tudom hogyan szerezzek be ilyen "bcs 547-est"?
Figyelt kérdés
Hol tudnék ilyet venni?
k-elektronika.hupont.hu/ itt találtam a kapcsolást.
2013. máj. 24. 19:43
11/16 anonim válasza:
Jobban megnéztem, a tápfeszültséget is fordítva jelölték.
12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos keveset értek hozzá, az az igazság. A ledek azok egy ledszalag konkrétan 12 volt bemenettel.
2013. máj. 26. 09:13
13/16 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm viszont ért hozzá, ha valaki tudna egy kapcsolási rajzot, megköszönném. Az eddigi válaszokat is köszönöm!
2013. máj. 26. 09:15
14/16 anonim válasza:
Alap kapcsolásnak jó is lene az a rajz, némi kiegészítésekkel. Ez menet közben alakulhat ki, ha valaki ért hozzá és alakítja, közben mér rajta amit kell és próbálja, hogy mi az eredmény. Elvi rajzzal nem sokat érsz, mert azt éleszteni kell, ami azt jelenti, amit leírtam. Vagyis elektronikai ismerettel evértezve mérni és próbálni, valamint kiegészíteni a működéshez szükséges logika szerint.
Az az ismerős biztos össze tudja rakni, ha tényleg ért hozzá.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen ért hozzá :)
2013. máj. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!