Minden LED TV-nek általában ilyen "doboz" hangja van?
Vettünk egy ilyen készüléket (Samsung, ha ez számít) és iszonyat gagyi hangja van. Már az sem szerencsés szerintem hogy a hangszóró a készülék hátulján van és hátrafelé nyomja a hangot.
Még a mobilomnak kihangosítva is élethűbb hangja van, mint ennek így. Kéne hozzá valami külön hangszórókat venni, hogy élvezhető legyen.
Mindegyik ilyen tv ilyen általában?
Nekem is Samsung van és azzal minden okés. Igaz hogy elején furcsa volt de tisztább a hangzása jóval, csak állítgatni kell rajta. Tudtommal van Film mód is ha arra teszed akkor élvezhető lesz szinte.
Meg én polcra tettem ahol a Tv mögött fa van így jobb valamivel a hangzása mintha a puszta fal mögött lenne.
Egyébként a hangzása teljesen jó, csak azért furcsa mert még nem vagy hozzászokva.
Van film mód, igen, próbáltam azt is. Nekem azzal is nagyon furcsa. Nem jobb.
Lehet csak megszokás kérdése... de egyelőre nekem olyan, mintha telefonon keresztül hallgatnám a tv-adást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!