Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Minden LED TV-nek általában...

Minden LED TV-nek általában ilyen "doboz" hangja van?

Figyelt kérdés

Vettünk egy ilyen készüléket (Samsung, ha ez számít) és iszonyat gagyi hangja van. Már az sem szerencsés szerintem hogy a hangszóró a készülék hátulján van és hátrafelé nyomja a hangot.

Még a mobilomnak kihangosítva is élethűbb hangja van, mint ennek így. Kéne hozzá valami külön hangszórókat venni, hogy élvezhető legyen.

Mindegyik ilyen tv ilyen általában?

2013. máj. 24. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Még a típus is számít, nem csak a gyártó...
2013. máj. 24. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Akármilyen tipus sokat ne várj tőlük. Szobába is épp elégséges a híradóhoz. Abba a lapos házba nem lehet bármit bepakolni. De egy alap házimozihoz való hangfalrendszerrel otthonra már faja lesz a hangzás. Pl egy olcsó noname vacak is elég 10 körül. Ha minőségre vágysz az kb egy másik tv ára még.
2013. máj. 24. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem is samsungom van igaz drágább kategória de kifejezetten jól szól.
2013. máj. 24. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is jól szol.
2013. máj. 24. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is Samsung van és azzal minden okés. Igaz hogy elején furcsa volt de tisztább a hangzása jóval, csak állítgatni kell rajta. Tudtommal van Film mód is ha arra teszed akkor élvezhető lesz szinte.

Meg én polcra tettem ahol a Tv mögött fa van így jobb valamivel a hangzása mintha a puszta fal mögött lenne.

Egyébként a hangzása teljesen jó, csak azért furcsa mert még nem vagy hozzászokva.

2013. máj. 24. 13:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Van film mód, igen, próbáltam azt is. Nekem azzal is nagyon furcsa. Nem jobb.

Lehet csak megszokás kérdése... de egyelőre nekem olyan, mintha telefonon keresztül hallgatnám a tv-adást.

2013. máj. 24. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Előtte mit hallgattál? Mert ha valami jó hangfalpárt, vagy nem egy kockacukor házmozit, akkor elhiszem, hogy ez most nagyon rossz. :D
2013. máj. 27. 23:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen komoly cuccot. Képcsöves tv gyári beépített két hangszóróját.
2013. máj. 28. 08:24
 9/9 Koncz László válasza:
Én ugyanígy jártam egy Samsung Tv-vel.Olyan a hangja,mint egy Sokol rádiónak.
2021. dec. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!