Megtört a kábel a fejesemben, melyik szín hova való?
Figyelt kérdés
Van egy P*nasonic fejhallgatóm, és sajnos a jack dugó tövében megtört a kábel. Szétszedtem, és ugye 1-1 kábel jön a két feléből, mindkettőbe 1 közös rézdrót, az egyikbe még emellett egy piros, a másikba kék. Hogy tudom működésbe hozni? Ha rátudok tenni egy RCA-t már jó.2013. máj. 21. 18:38
1/7 anonim válasza:
A réz a test,a két szines a j-b csatorna plussza.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, erre rájöttem, de pl ha van egy jack dugóm (kábellel) amiben csak egy réz drót és egy fehér műanyagon belüli réz drót van, akkor melyik, hova kerül?
2013. máj. 21. 18:53
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Ha csak a test és a fehér van akkor az mono.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálok valahonnan szerezni.
2013. máj. 21. 18:59
6/7 anonim válasza:
Ja, és alapesetben a kék a bal csatorna, a piros a jobb. A jack csatlakozónak a csúcsa a bal csatorna, a gyűrű a jobb, a dugasztest pedig az árnyékolás.
7/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy régi fejest, átraktam a hangszórókat, viszont ezen volt egy potméter, amiről lekötöttem, így maradt egy piros, fekete és egy fehér kábel...és ami a hangszóróba, ill a másikba megy az két rézdrót. Akkor ilyenkor, melyiket hova?
2013. máj. 21. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!