érdemes még xbox 360 slim-et venni?
annyira nem vagyok otthon az xbox piacon, de érdekelnek a kis kütyük.. mármint játék terén.
mennyire fejlődik ez az ágazat? ma megveszem, holnap már nem kapok hozzá játékot? (sarkos kérdés, de a lényege szerintem érthető :) )
és tudtok még olyan helyet, ahol ki lehet próbálni? árkád-media markt-ban anno lehetett, de most már csak kinect-el lehet bohóckodni, ha jól láttam.. engem viszont a controlleres történet érdekelne
Szerintem inkább PS3-mat vegyél helyette.
Alapból jobb, de valószínűleg tovább is lesz támogatva, mint az Xbox (ezt nehéz megmondani, senki sem lát a jövőbe, de több rá az esély).
Egyébként a next gen Xbox-ot ma jelentik be, valószínű még idén decemberben kapható is lesz, de ha tegyük fel decembertől kezdve nem is jön ki több játék X360-ra, akkor sem rossz vétel. Tök olcsón meg lehet venni, van rá több ezer játék, stb.
"Már megint egy idióta aki oda okádja a PS3-at egy Xbox-os kérdésnél"
Simán megéri még Xbox360 Slim-et venni (a 250GB-os kivitelt)
1-2 évig biztosan támogatott marad hiszen 80 milliót eladtak belőle.Szerintem az általad írt helyeken ki tudod próbálni a konzolt.
De azért nézd a mai exclusive Next-gen Xbox bemutatót este 7 órakor a Gamekapocs oldalán élőben közvetítik.
Miért ne írhatnám? Két konkurens konzolról van szó, hiába nem volt kérdés, azért szerintem megemlíthetem, hogy ott a PS3 is, ami ezt tudja meg azt tudja.
Egyébként már egy ideje bejelentették az Xbox One-t, de semmit sem tudni róla, mármint hardveres szempontból. Ez már a PS4 bejelentésénél is idegesített, írják, hogy 8 magos proci, de semmi mást. Ez semmivel sem mond többet, mintha csak annyit jelentettek volna be, hogy "van benne processzor".
Nem is fogják az E3 előtt ellőni az összes poént.
Az első évben 15 exclusive címet dobnak ki rá és a Call Of Duty Ghost DLC-i először az Xbox One-ra jelennek meg.
A hardverről ennyit tudni egyenlőre.
8 GB DDR3 RAM
500 GB-os merevlemez
Egyedi AMD-chip 8 magos processzorral, amely négyszer csendesebb, mint az Xbox 360 CPU-ja
Blu-ray meghajtó
HDMI 1.4-es kimenet
Három különálló 802.11n rádió
WiFi Direct
USB 3.0
1080p és 4K felbontás támogatása
7.1-es surround hangzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!