Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » érdemes még xbox 360 slim-et...

Vslac kérdése:

érdemes még xbox 360 slim-et venni?

Figyelt kérdés

annyira nem vagyok otthon az xbox piacon, de érdekelnek a kis kütyük.. mármint játék terén.

mennyire fejlődik ez az ágazat? ma megveszem, holnap már nem kapok hozzá játékot? (sarkos kérdés, de a lényege szerintem érthető :) )

és tudtok még olyan helyet, ahol ki lehet próbálni? árkád-media markt-ban anno lehetett, de most már csak kinect-el lehet bohóckodni, ha jól láttam.. engem viszont a controlleres történet érdekelne

2013. máj. 21. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább PS3-mat vegyél helyette.

Alapból jobb, de valószínűleg tovább is lesz támogatva, mint az Xbox (ezt nehéz megmondani, senki sem lát a jövőbe, de több rá az esély).

Egyébként a next gen Xbox-ot ma jelentik be, valószínű még idén decemberben kapható is lesz, de ha tegyük fel decembertől kezdve nem is jön ki több játék X360-ra, akkor sem rossz vétel. Tök olcsón meg lehet venni, van rá több ezer játék, stb.

2013. máj. 21. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kijön az uj xbox attól még a 360 is ugyanugy futni fog mellete , nem fogják kidobni a 360 at mert most jön egy újabb! amik megjelennek az uj xboxra az megfog 360 on jelenni csak nem oan fullos grafikával !
2013. máj. 21. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:

"Már megint egy idióta aki oda okádja a PS3-at egy Xbox-os kérdésnél"

Simán megéri még Xbox360 Slim-et venni (a 250GB-os kivitelt)

1-2 évig biztosan támogatott marad hiszen 80 milliót eladtak belőle.Szerintem az általad írt helyeken ki tudod próbálni a konzolt.

De azért nézd a mai exclusive Next-gen Xbox bemutatót este 7 órakor a Gamekapocs oldalán élőben közvetítik.

2013. máj. 21. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért ne írhatnám? Két konkurens konzolról van szó, hiába nem volt kérdés, azért szerintem megemlíthetem, hogy ott a PS3 is, ami ezt tudja meg azt tudja.

Egyébként már egy ideje bejelentették az Xbox One-t, de semmit sem tudni róla, mármint hardveres szempontból. Ez már a PS4 bejelentésénél is idegesített, írják, hogy 8 magos proci, de semmi mást. Ez semmivel sem mond többet, mintha csak annyit jelentettek volna be, hogy "van benne processzor".

2013. máj. 21. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem is fogják az E3 előtt ellőni az összes poént.

Az első évben 15 exclusive címet dobnak ki rá és a Call Of Duty Ghost DLC-i először az Xbox One-ra jelennek meg.

A hardverről ennyit tudni egyenlőre.

8 GB DDR3 RAM

500 GB-os merevlemez

Egyedi AMD-chip 8 magos processzorral, amely négyszer csendesebb, mint az Xbox 360 CPU-ja

Blu-ray meghajtó

HDMI 1.4-es kimenet

Három különálló 802.11n rádió

WiFi Direct

USB 3.0

1080p és 4K felbontás támogatása

7.1-es surround hangzás

2013. máj. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!