Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létre lehet hozni Kindle-n...

Létre lehet hozni Kindle-n (Paperwhite) mappákat a könyveimnek? Vagy lehet valahogy rendszerezni őket?

Figyelt kérdés
Vannak egyetemi diasoraim és nem akarom, hogy össze-vissza legyen keveredve a könyvekkel, ezért gondoltam mappákba rendszerezem őket, de nem találom, hogy hol tudnék mappákat létrehozni. Ha létrehozok egy mappát simán a kindle dokumentumok mappájába, és azon belül almappákba rendszerezem a könyveket, akkor azok attól még ugyanúgy összekeveredve jelennek meg az ebookon. Mi a megoldás?

2013. máj. 19. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Collectionokat kell használni. Ezt a készüléken magán teheted meg, ami régen elég macerás volt, paperwhite-on állítólag már egyszerűbb:

"Keep in mind there are two ways to approach adding content to collections: from a content item's menu or from the collection's menu.

I agree that highlighting each content item and selecting its "Add to Collection..." menu item is a cumbersome way to add several items to the same collection.

If you highlight the collection (don't open it), however, rather than one of the items, and jog the joystick to the right, the "Add/Remove Items" menu item allows you to run down the list and check/uncheck content that you want in that collection."

2013. máj. 20. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm!
2013. máj. 21. 00:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy így is csak egy mappát lehet létrehozni. Mappában már nem lehet másik mappát... Esetleg erre van megoldás? És még egy kérdés: könyveket - ha már feltöltöttem - át tudom valahogy nevezni?
2013. máj. 21. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!