1gb videókártya (nagyonjó) 2gb ram 2magos proci Ennyi. Skyrim ultra grafikán mindent felvéve grafikai modokkal 70 fps el száguld, de ez szaggat nagyon! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 19:11
1/8 anonim válasza:
Mi szaggat? Mi az a nagyonjó? Ez valami ùj márkajelzés? Ez is egy fölös kérdés...
2/8 A kérdező kommentje:
A gta san andreas szaggat nagyon, mta is. nem tudom mit tegyek, gta -t már újratelepítettem... minden játék jól megy csak ez nem.
2013. máj. 19. 19:44
3/8 anonim válasza:
Valami nem kerek a gépeddel. Pl videokártya driver. Mert annó nekem egy 2.4es amd 512mb ram és egy gf6600 gtn hd ba full osan futott akadás nélkül.
4/8 A kérdező kommentje:
Biztosan nem! Ha az lenne akkor a skyrim nem futna el.
2013. máj. 19. 20:01
5/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A 6600 al volt olyan h az új driver miatt a régi játékok amik a korábbi driverrel mentek szarakodtak. Ez is lehet ok. Am milyen rendszer? Xp? Win7-8?
6/8 A kérdező kommentje:
Ez az ok! Zsír új drivert telepített tesóm. Hogy állítsam vissza?
2013. máj. 19. 20:43
7/8 A kérdező kommentje:
amúgy W7
2013. máj. 19. 20:43
8/8 anonim válasza:
Kapcsold ki az fps limitert és jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!