Hogy kell csatlakoztatni a tetőantenna adaptert?
Figyelt kérdés
Vettem egy alcor dvt-1000 DVB-T vevőt, és egy olyan tetőantenna adaptert adtak hozzá, ami nem kompatibilis az antennával. A használati utasításban egy másmilyen szerepel. Viszont az alcor honlapján találtam egy képet, ami pont ugyanolyan mint az egyém. Sőt, beírtam a google képkeresőbe, és ott is olyanok jöttek ki.
Viszont az antennát nem tudom beledugni, ráadásul már ránézésre is látszott, hogy vmi nem stimmel. Szóval most én rontottam el valamit, vagy ők ? Van itt még valakinek ugyanilyen készüléke ?
2009. okt. 2. 21:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!