Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nos. Felíciám van, és már az...

Hecse kérdése:

Nos. Felíciám van, és már az eredeti hangfalak elől megvannak "gyötörve". Gondoltam veszek újat ami tisztán is szól, szépen is szól, és a mély illetve közép hangok is jól átjönnek rajta. Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Ehhez kerestem hirdetésben VW Golf4-es hangfalakat. Jó áron, és ismerőseimnek is ilyen típusú autójuk van és brutáljól szól nekik az origi hangfal. Ti mit szólnátok, ha feliciába tenném? Ugyan olyan minőség lenne mint Golfban vagy azért némileg "rosszabb"?! Vagy más megoldás?
2013. máj. 19. 10:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Hali

Úgy kéne kinéznie a dolognak, hogy előre komponens szettet raksz pl . Audio System MX 165 PLUS. vagy ha 16 -os nem fér el akkor Hertz DSK 130.2 kellene oda.

Későbbiek folyamán egy 4 csatornás erősítő + hozzá egy sub.

2013. máj. 19. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!