HP Deskjet D1360 nyomtató csíkosan nyomtat. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
vízszintesen fehér csíkos. csak fekete patron van benne és teli van,nincs kifogyva. mit kellene tennem? :/ fontos előre is köszönöm!! :)2013. máj. 18. 16:34
1/4 anonim válasza:
csinálj rajta patron tisztítást a programjával megtudod csinálni ami van hozzá... addig csináld még nem lesz jó... tisztítás kifúvatás meg ilyenek... nálam Win7 van...: Vezérlőpult\Hardver és hang\Eszközök és nyomtatók majd itt rámész a nyomtatóra jobbgombal és kiválasztod a nyomtatási beállításokat ezen belül rámész a legutolsó azaz a Szolgáltatások fülre... itt lesz egy olyan lehetőség hogy Nyomtatópatronok tisztítása és itt lesznek az elején említett dolgok kiad egy másik ablakot ahol lesz tisztítás majd ha az lefutott ad ki még lehetőségeket ilyen pl h köztes tisztítás meg kifúvatás pontosan nemtudom milyen sorrendben vannak.. ezzel kitudod tisztítani elméletileg... am nekem is ilyen nyomtatóm van...
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,megpróbálom ! :)
2013. máj. 23. 23:01
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám, kipróbáltam, de most meg már üres lapokat ad ki:( Nincs más ötletetek? Évekig nem volt használva a nyomtató és most kapott új patront
4/4 anonim válasza:
Lehetséges hogy beleszáradt a tinta a nyomtatófej egyik felébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!