Melyik a legjobb tablet Magyaroszágon jelen pillanatban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 18. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:

iPad 4, iPad mini, Nexus 7, Nexus 10, Sony Xperia Tablet Z, Samsung Galaxy Note 8.0 és Note 10.1, illetve az Asus Transformer Pad-ek.

Hogy ezek közül melyik a legjobb, az relatív. Objektíven csak a hardveres szempontból a legjobbat lehetne eldönteni, de ezeknél már nem is igazán számít a hardver, mindegyik sokkal erősebb, mint amit bárki is ki tudna használni. Szoftveres szempontból meg tényleg attól függ, hogy kinek melyik jön be.

2013. máj. 18. 12:24
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem netre, filmézésre meg játékra kellene
2013. máj. 18. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra mindegyik jó, szóval rosszul nem járhatsz.
2013. máj. 18. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
10.1 nél kisebb ne legyen,(nagyobb se), a felsorolt márkák jók.. az enyém 190 be fájt, még mindig verhetetlen..ja, asus..
2013. máj. 19. 07:25
 5/7 A kérdező kommentje:
190 K az szép tuti nem adnék érte annyit azért már kocsit veszel :D
2013. máj. 19. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ezt ne jelentsd ki úgy, mintha a 7-8 inchesekkel valami gond lenne, sőt, nagyon sokan, köztünk szerintem is sokkal jobbak a kisebb tabletek, mint a nagyok.

Ha sokat akarod hordozni, akkor mindenképp 8" a maximum, de szerintem otthonra is rossz nagyobb, hisz már két kézzel is kényelmetlen a 10"-eseket kezelni.

2013. máj. 19. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. A 8 inch a legoptimálisabb.
2013. máj. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!