Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Véletlenül megnyomtam valamit...

Véletlenül megnyomtam valamit a laptopomon és most nem keres wifit, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináltam,de nem jelzi,hogy vane elérhető hálózat,sőt még a 'vireless'-t sem írja ki,amit máskor igen. A vezetékes internetre rácsatlakozik.

2013. máj. 17. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen laptop? Am van gondolom azon is egy olyan toronyféle gomb, amin vonalak ágaznak el. Nah az a wifis gomb. Azt megyom, és ott lesz a wifi on off... De így karcsù h nem írod milyen gép.
2013. máj. 17. 20:19
 2/7 anonim válasza:

Tartsd nyomva az Fn gombot és keresd meg az F billetyűk közül, hogy melyik felel a wireless kikapcsolásáért. Pl.: FN+F2

(Néhány típusnál olyan is előfordul, hogy a laptop oldalán valahol van egy kapcsoló, amellyel fizikailag ki lehet kapcsolni a wifit)

2013. máj. 17. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
lenovo G570. próbáltam már az Fn és f5 (wifi) kombinációt,de az sem segített...
2013. máj. 17. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:
igen,van gomb . ki majd be kapcsoltam,de semmi
2013. máj. 17. 22:32
 5/7 anonim válasza:

A Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelőben nem jelzi, hogy hiba lenne a wifivel?

Újraindítottad már a gépet?

Eddig láttál más wifi hálózatokat a sajátodon kívül és most azokat sem látod vagy csak a tiédet nem látod?

2013. máj. 17. 23:46
 6/7 A kérdező kommentje:
letöröltem véletlenül egy programot,már megoldódott,de azért köszi a segítséget :)
2013. máj. 19. 13:04
 7/7 anonim válasza:
milyen programot szetél le én is ki töröltem
2015. jún. 26. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!