Hol a fenebe lehet a PS3-ba belerakni a memoriakartyat?
Figyelt kérdés
szoval, meg ev elejen, vettem egy ps3 at. az elado azt mondta eleg a 12 gigas mert ha eredeti jatekokkal jatszok akkor tok mind1... de sajnos max 2 jatekkal tudok egyszerre jatszani vagy csak 1el, mindig le kell torolnom es egy masikat telepiteni, de ha 3 nap mulva megunom akkor megint torol-telepit....keresgeltem es lattam hogy lehet boviteni, de senki nem irja hol, forgattam keresgeltem rajta valami bemenetet de semmi. hol lehet belerakni, vagy csak szerelo tudja vagy mi?2013. máj. 16. 10:21
1/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=v_mTCel6dC4
Itt a vidi hogy cseréld ki a HDD-t... ami nem memória kártya
2/8 A kérdező kommentje:
ooh nagyon koszi!!!!!!!!!!!!!!! :)
2013. máj. 16. 12:16
3/8 anonim válasza:
Memóriakártyát sehogy, a merevlemezt kicserélheted vagy HDD-re, vagy SSD-re. Könnyű, nem is kell hozzá érteni, neten van sok tutorial, és még garanciavesztéssel sem jár. Akármilyen 2,5"-es (notebook) HDD/SSD jó bele.
4/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek, mar csak 1 hdd-t kell vennem! :)
2013. máj. 16. 14:10
5/8 anonim válasza:
Ha van rá pénzed SSD-t vegyél, lényegesen gyorsabban betöltenek a játékok, meg a rendszer is kicsit gyorsabb lesz (pl. a képek betöltése meg ilyenek). De az SSD elég drága, szóval ha soknak tartod, akkor a HDD is megfelelő, az sem lesz olyan lassú.
6/8 TaKy99 válasza:
" Akármilyen 2,5"-es (notebook) HDD/SSD jó bele"
Sajnos ez NEM IGAZ!
csak a 2,5"-os SATA 5400rpm-es HDD jó bele és annál is vigyázni kell, hogy maximum 9,5mm magas lehet! (Gyártanak vastagabbat is!)
Illetve, szükséged lesz még egy beépítő keretre, mert a 12GB-osban gyárilag nincs.
A csere/beépítés garanciavesztéssel nem jár.
7/8 TaKy99 válasza:
Ez egy elég jó leírás róla: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
kosz megegyszer skacok!!! :)
2013. jún. 20. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!