Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol a fenebe lehet a PS3-ba...

Hol a fenebe lehet a PS3-ba belerakni a memoriakartyat?

Figyelt kérdés
szoval, meg ev elejen, vettem egy ps3 at. az elado azt mondta eleg a 12 gigas mert ha eredeti jatekokkal jatszok akkor tok mind1... de sajnos max 2 jatekkal tudok egyszerre jatszani vagy csak 1el, mindig le kell torolnom es egy masikat telepiteni, de ha 3 nap mulva megunom akkor megint torol-telepit....keresgeltem es lattam hogy lehet boviteni, de senki nem irja hol, forgattam keresgeltem rajta valami bemenetet de semmi. hol lehet belerakni, vagy csak szerelo tudja vagy mi?

2013. máj. 16. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=v_mTCel6dC4

Itt a vidi hogy cseréld ki a HDD-t... ami nem memória kártya

2013. máj. 16. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
ooh nagyon koszi!!!!!!!!!!!!!!! :)
2013. máj. 16. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Memóriakártyát sehogy, a merevlemezt kicserélheted vagy HDD-re, vagy SSD-re. Könnyű, nem is kell hozzá érteni, neten van sok tutorial, és még garanciavesztéssel sem jár. Akármilyen 2,5"-es (notebook) HDD/SSD jó bele.
2013. máj. 16. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek, mar csak 1 hdd-t kell vennem! :)
2013. máj. 16. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed SSD-t vegyél, lényegesen gyorsabban betöltenek a játékok, meg a rendszer is kicsit gyorsabb lesz (pl. a képek betöltése meg ilyenek). De az SSD elég drága, szóval ha soknak tartod, akkor a HDD is megfelelő, az sem lesz olyan lassú.
2013. máj. 16. 17:06
 6/8 TaKy99 ***** válasza:

" Akármilyen 2,5"-es (notebook) HDD/SSD jó bele"

Sajnos ez NEM IGAZ!

csak a 2,5"-os SATA 5400rpm-es HDD jó bele és annál is vigyázni kell, hogy maximum 9,5mm magas lehet! (Gyártanak vastagabbat is!)

Illetve, szükséged lesz még egy beépítő keretre, mert a 12GB-osban gyárilag nincs.

[link]

A csere/beépítés garanciavesztéssel nem jár.

2013. máj. 17. 08:16
 7/8 TaKy99 ***** válasza:
Ez egy elég jó leírás róla: [link]
2013. máj. 17. 08:20
 8/8 A kérdező kommentje:
kosz megegyszer skacok!!! :)
2013. jún. 20. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!