Van valakinek Prestigio PER3574B e-book készüléke?
Készülök venni egy ebook olvasót, amivel pdf-eket akarok olvasni, leginkább jegyzetek vagy szöveges könyvek lesznek, pár képpel. A pdf-ek max. 2-2,5 MB-osak és 30-35 sorosak, így jó lenne, ha nem olyan olvasót vennék, amihez oldalra is kell görgetni, ha élvezhetően akarok olvasni (egy alap 10-11-es betűméret nekem már jó)
Ezt néztem ki magamnak, nem tudom, hogy jó lesz-e erre a célra. Ha nem, akkor mit ajánlotok? Szigorúan csak 20 ezrem van rá maximum.
Napi max. 3-4 órára használnám, tehát az sem baj, ha az akksija ennyit bír, mert akkor felteszem naponta tölteni, nem nagy cucc.
Na most ebook olvasóból lcd-set venni epic fail, szar, hamar meg fogod utálni.
Másrészt: nekem volt egy Prestigio ebook olvasóm (drágább fajta és e-ink-es) és még az is egy rakat kaki volt.
Iszonyú lassú és rengeteg hibát produkált.
Aztán vettem egy Kindle és azóta nagyon boldog vagyok vele.
PDF-nél én azt szoktam csinálni, hogy elforgatom a képet 90 fokkal, így nem kell oldalra görgetni és már olvasható a betűméret, ezt meg szerintem bármelyik típus tudja.
Kindle drága az a baj :(
Amúgy mi a baj az LCD-vel?
Meg a prestige-eddel mik voltak a gondok?
Vegyél használtat vagy régebbit, olyat tutira kapsz 20 körül szerintem.
A LCD-vel meg az a baj, hogy pont olyan lesz, mint monitoron olvasni. Borzasztóan fárasztja a szemet, valamint napfényben olvashatatlan. Harmadrészt meg sokkal jobban szívja az akksit, mint az e-ink, amíg egy e-ink-es olvasó elmegy 2 hétig, egy lcd-s mondjuk két napig.
A Prestigio: amit írtam, iszonyú lassú volt, rendszeresen lefagyott, ha hűvösből meleg helyre mentem azonnal behalt vagy fél órára, csak kínlódás volt...
Mint írtam, nem érdekel, hogy hányszor kell tölteni, így az hogy két napot kibír, az már nekem teljesen jó.
Egész nap az LCD monitor előtt vagyok szinte, nem fárad a szemem és pont a hátam mögött van egy ablak, szóval megszoktam azt is, hogy ráesik a képernyőre a fény.
A márkáról viszont jókat olvastam, így lehet, hogy te fogtál ki valami gyári hibásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!