Van valakinek Prestigio PER3574B e-book készüléke?

Figyelt kérdés

Készülök venni egy ebook olvasót, amivel pdf-eket akarok olvasni, leginkább jegyzetek vagy szöveges könyvek lesznek, pár képpel. A pdf-ek max. 2-2,5 MB-osak és 30-35 sorosak, így jó lenne, ha nem olyan olvasót vennék, amihez oldalra is kell görgetni, ha élvezhetően akarok olvasni (egy alap 10-11-es betűméret nekem már jó)

Ezt néztem ki magamnak, nem tudom, hogy jó lesz-e erre a célra. Ha nem, akkor mit ajánlotok? Szigorúan csak 20 ezrem van rá maximum.

Napi max. 3-4 órára használnám, tehát az sem baj, ha az akksija ennyit bír, mert akkor felteszem naponta tölteni, nem nagy cucc.

2013. máj. 15. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Na most ebook olvasóból lcd-set venni epic fail, szar, hamar meg fogod utálni.

Másrészt: nekem volt egy Prestigio ebook olvasóm (drágább fajta és e-ink-es) és még az is egy rakat kaki volt.

Iszonyú lassú és rengeteg hibát produkált.

Aztán vettem egy Kindle és azóta nagyon boldog vagyok vele.

PDF-nél én azt szoktam csinálni, hogy elforgatom a képet 90 fokkal, így nem kell oldalra görgetni és már olvasható a betűméret, ezt meg szerintem bármelyik típus tudja.

2013. máj. 15. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Kindle drága az a baj :(

Amúgy mi a baj az LCD-vel?

Meg a prestige-eddel mik voltak a gondok?

2013. máj. 15. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Vegyél használtat vagy régebbit, olyat tutira kapsz 20 körül szerintem.

A LCD-vel meg az a baj, hogy pont olyan lesz, mint monitoron olvasni. Borzasztóan fárasztja a szemet, valamint napfényben olvashatatlan. Harmadrészt meg sokkal jobban szívja az akksit, mint az e-ink, amíg egy e-ink-es olvasó elmegy 2 hétig, egy lcd-s mondjuk két napig.

A Prestigio: amit írtam, iszonyú lassú volt, rendszeresen lefagyott, ha hűvösből meleg helyre mentem azonnal behalt vagy fél órára, csak kínlódás volt...

2013. máj. 15. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem érdekel, hogy hányszor kell tölteni, így az hogy két napot kibír, az már nekem teljesen jó.

Egész nap az LCD monitor előtt vagyok szinte, nem fárad a szemem és pont a hátam mögött van egy ablak, szóval megszoktam azt is, hogy ráesik a képernyőre a fény.

A márkáról viszont jókat olvastam, így lehet, hogy te fogtál ki valami gyári hibásat.

2013. máj. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!