Mit gondoltok erről a laptopról?
[link] ár arányban nekem tőkéletes lenne, és ez a 8 GB ram illetve a 750 GB merevlemez, valamint még a Vidikártya is megfelelne nekem..egyedül a processzor miatt aggódok, megfelelő lenne a proci mérete ha csak netezésre, és egyéb programokra használnám ? esetleg még néha egy két játékra is.. gondolok itt pl. a Gta 4 re, vagy a San Andreasra..
a Linpus operációs rendszer miatt ne is írjatok, windows 7-et fogok rátenni ! és aki csak azt akarja irni hogy Packard Bell-t ne vegyek, azt megkérem hogy ne írja, ismerem ezt a márkát, egyik rokonomnak ilyen van, csak egy kicsit gyengébb kiadásban, én neki tökéletesen működik.
előre is köszönöm !
Nem azért ajálják a PB-t, mert mindegyik rossz. Azért nem ajánlják, mert a silány anyagok miatt sokkal nagyobb arányban hibásodnak meg, sérülnek, válnak használhatatlanná.
Ismerősöd legyen boldog az övével, de ez nem jelent garanciát arra, hogy a tiéd is bírni fogja.
Hát Brazos és Pacard Bell (ACER de abból is a silány) párosítással... hmmm nem éppen Gamer gép.
Melegedős, hamar zörgős hűtés, sarkoknál kopik a fényezés. Még olcsónak sem mondanám.
Lényegesen jobb. Főleg ár/értékben.
Fehér mondjuk hamar koszolódik, feketében lenne fasza. XD
Jobb a proci (sokkal), jobb a videókari... ez már játék terén hatalmas előny. Toshibám még nem volt, szal nem tudok róla mást mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!