A leöntött laptop esete. Tapasztalatok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tudom ez már lerágott csont, de muszáj megkérdeznem, hogy akinek van ebben tapasztalata hogyan vélekedik. Pár napja leöntöttem a laptopomat kakaóval egy kicsit... a touchpad és a billentyűzet alsó részét érte főleg. Azonnal letörölgettem, de ennyi. Nem tudom, hogy befolyt-e, bár nem nagy mennyiségről van szó. Nem szedtem szét, nem hagytam órákig fejjel lefele kiszáradni stb...

Normálisan működik, bár egy homokszemnyi pixel hiba van benne, egy ponton más színű, bár nem tudom, hogy van-e összefüggés. Na szóval, ha valaki arra vetemedett, hogy végigolvassa a kérdésem az lenne, hogy lehetnek-e e leöntés miatt rejtett hibák? Későbbi amortizáció? vagy megúsztam?

2013. máj. 14. 19:00
 1/4 pinkpancser ***** válasza:
Ha folyadék kerül pl az alaplapra akkor lehet gond. Ilyenkor jönnek elő a zöld alkatrészlábak. De ha nem volt nagy mennyiség, akkor valószínűleg nem lesz vele gond. Pixelhiba pedig lehet sokmindentől, de igen kicsi az esélye, hogy ettől lenne.
2013. máj. 14. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Remélem tényleg nem lesz baja az ügyetlenségem miatt.. :/ A pixel hiba nem zavaró, bár érdekes, hogy 1 hónapos (nem is az alacsony kategóriás) gépnél előjön. Ugye ez nem ilyen "terjedős" dolog? Most még tényleg minimális.
2013. máj. 14. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha még csak 1 hónapos és már most pixelhibás, akkor vidd vissza nekik, hogy verjék rá a gépükre.. Bár a kakaó lehet hogy bekavarhat a garanciális ügyintézésbe. Ezzel a terjedős dologgal nem vagyok tisztában, de nem hiszem hogy ez a többi pixelt is elronthatja. Esetleg nem egy Lenovorol van szó? Azok elég gagyin vannak összerakva.:D
2013. máj. 14. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg marha bosszantó.... :/ Egyébként sony vaio a gép. Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
2013. máj. 15. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!