Memóriakártyán kevesebb a hely, miért?
Vettem egy 8gb-os memóriakártyát.
Fujifilm Finepix S1500 fényképezőhöz használom, direkt azért vettem, hogy többet tudjak vele videózni.
Beraktam, majd írja, hogy 39 percet tud csak felvenni. Ez addig valahogy még okés is, de mikor a 39 perc lemegy belőle, kiírja, hogy a memóraikártya megtellt, ellenben még tudok 1500 képet csinálni, és a számítógép is azt írja, hogy még vagy 3gb szabad hely van a kártyán...
Miért van ez? Direkt azért vettem ezt a kártyát, hogy több videó ráférjen, és most ugyanott vagyok, mint az előzővel...
Memóriakártya:
8GB maxell x-series SDHC kártya
"VGA felbontásban a maximális videó hossza közelítőleg 40 perc, ennyi fér ugyanis a maximálisan támogatott 1,8 GB-ba. Ennél hosszabb videót nem vesz fel egy menetben a gép."
De ez gondolom a használatiban is le van írva.
Lényeg, hogy 40 perc után új videót kell kezdened.
Még egy info:
Mikor készenlétben van a kamera, akkor 151 perc 46 másodpercet ír szabad helynek aztán mikor elindítom, akkor 39 perc 55 másodpercet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!