Megérné-e lecserélni a mostani fejhallgatómat? Többi lentebb
Figyelt kérdés
Sziasztok. Féléve vásároltam egy maxell retro dj fejhallgatót ami mai napig is eléggé jól működik egy alig látható karc van rajta több baja nincsen. Hangzása nagyon tetszik, de számomra nagyon kényelmetlen az utóbbi időkben. És azon gondolkodom, hogy eladom és kicsit drágábban, de vennék egy fejhallgatót amihez jár fülhallgató is. Erre gondoltam, hogy ilyet vennék belőle: [link]
Esetleg megérné-e?
Az alap retro dj-t 5 ért vettem. a TDK-t meg azért venném meg mert jár hozzá fülhallgató is.
2013. máj. 13. 14:57
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg jól szól akkor én nem cserélném le de ha téged az a karcolás zavar akkor nyugodtan lecserélheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!