Kézi konzolt vennék, csak nem tudok dönteni a PS vita és a Nintendo 3ds xl között. Nektek mi a véleményetek?
Előny-hátrány stb.
én 15 éves vagyok és eddig PSP-m volt
Hát képzeld el értek hozzá tudom hogy milyen játékok de akkor is olyan formában csak vitára jött ki az adott játék. Amúgy tudom hogy lehet szabályozni/kikapcsolni de ha vesz egy 3DS-t akkor ki kellene használnia a képességeit, nem? Úgy mint vitámnál? És nagyon rontja a szemedet próbáld ki a MEDIAMARKTBAN és látni fogod és nem is annyira élethű
.....
Előző: Hát, ha szerinted ezt jelenti, hogy exkluzív egy cím, akkor tényleg nem vágod a témát... De amúgy úgy látom, alapból sem... :) Van 3DS-em, és a 3D tökéletesen működik benne, abszolút "élethű", nem tudom, mi benne a baj. És most azért, mert tud 3D-t, nem "pazarlás" anélkül játszani, a játékok így is fantasztikusak rá, és ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "nincs értelme Vitát venni, ha nem használod folyton a hátsó touchpadot".
Kérdező: így van, a legtöbb értelmesebbnek mondható játék Vitára általában van nagykonzolra és/vagy PC-re is, ahol szerintem azoknak a helyük van: az FPS-ek például nagyon nem kézikonzolra valók.
Nem nagyon értem ezt az érvelésrendszered. A 3DS-ből az elején pont, hogy nem adtak el sokat, inkább csak azután, hogy a Vita kijött, mert akkor kezdtek el rá jönni a jó játékok. És ne hidd, hogy 3DS-re nincsenek 25+ órás Zeldák meg 50+ órás Pokémonok... :)
És oké, ez elég valószínű, hogy a Vitáról többet tudsz nálam, viszont elég biztos vagyok benne, hogy többet tudok a Vitáról, mint te a 3DS-ről. Meg hogy összességében a videojátékokról valószínűleg jóval többet tudok nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!