MI A VÉLEMÉNYETEK ERRŐL?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy olcsó tabot 18ért van. Myaudio 708ab 8gb memória, 1.2es proci.. Nemtudok dönteni, sokan szidják az olcsó tabokat és értem is hogy miért, mert gyenge meg minden, meg hogy ennyi pénzért mit várok. Ma délután megyünk vásárolni csak nemtudom eldönteni megvegyem-e. Csak sima böngészésre és youtube videónézésre kéne. Ismerősöm most vett egy overmax tabot ugyanilyan árban, hát az ilyen hill clim racing ilyenek futnak rajta normálisan. Youtube megy rajta szépen és böngésző is gyors. Igazából nekem tényleg csak erre kéne, csak tényleg nem bízok benne annyira h megvegyem, mert nem tudom hogy járok vele..2013. máj. 12. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!