Szerintetek milyen lesz az Új Nexus 7 idén (2013)?
Érdemes lesz venni?
Ára kb.?
100% vagyok benne, hogy lesz, hisz a mostani nagyon jól fogyott, és ráférne már egy frissítés.
És mivel új Nexus telefon esélytelen, mert a Nexus 4 még csak fél éves kb, és még mindig az egyik legjobb telefon, ezért a Nexus 7 a soros.
Pletykák szerint változatlan, 200 dolláros áron lesz, a mostani modell ára meg lemegy 150 dollárra.
Ez nálunk kb 75 ezer forintot fog jelenteni, a mostani modell ára meg lemegy talán 60-ra.
Mindenképp érdemes lesz megvenni, hisz a mostani is nagyon jó ennyiért, de ha csak a fele igaz a pletykáknak, akkor én is eladom a Nexus 7-et és megveszem az újat.
Köszi az infót!
:)
És kb. mikorra lesz vásárolható szerinted?
Még májusban, vagy júniusban, esetleg júliusban?
Júniusban USA-ba biztosan, nálunk kérdéses.
Ha azt is Asus fogja gyártani (ha lesz, akkor 99%, hogy Asus lesz) akkor nem sokkal USA után, mert Asus azért itthon is jelen van, még nyár folyamán biztos kapható lesz.
Aha..
Köszönöm!
Remélhetőleg én is az újat fogom megvenni, ha persze jó lesz... :)
Már a mostani is atom volt, az meg csak jobb lesz, szóval csak az ár a kérdéses, ha tényleg változatlan áron fogja adni, akkor must buy kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!