Csuhaj Mózes kérdése:
Videokártya probléma? Vagy csak kikéne cserélni?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyanom, hogy játék közben, 1-2 másodpercre megfagy a kép, és újra elindul, na de csak játék közben, néha-néha, később ha játszok a játékkal 1-2 órát, akkor fehér kis képkockákat, dobál össze-vissza, és utána 2 percenként, 1-2 mp-s fagyás van, ez azóta van, mióta ismerősömhöz levittem a gépet, és bele akartam rakni wincsesztert, de nem volt bele jó, és gondolom valamit meghúzhatott a videókártyán!
Típus: Nvidia Geforce4 Ti 4200 AGP8X
2013. máj. 11. 10:18
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, majd megnézetem, vagy valamit csinálok vele, mert elég idegesítő, ma azt írta ki, hogy a rendszer súlyos hiba után áltt helyre, gondolom akkor valami vírus lehet a háttérben, azóta nem nagyon csinálja
2013. máj. 12. 14:45
3/4 anonim válasza:
Ismerőshőz vidd át tegyétek át másik gépbe, ha ott is ezt csinálja akkor tuti kártya a szar.
4/4 A kérdező kommentje:
Újra lett rakva a gép, mta-ba nem csinálja ezt, de cod2-be igen, 1-5 másodperces fagyás, és úrja elindul...
Videokártyával lehet valami gebasz
2013. máj. 15. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!