Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy jó minőségű fényképezőgép...

Egy jó minőségű fényképezőgép HD videója ér annyit mint egy videokameráé? Sürgős!

Figyelt kérdés

Digitális fényképezőt készülök venni,Fuji 2000 HD-t néztem ki. Ez árban megfelelő lenne nekem. Viszont van sokkal jobb tudású fényképezőgép használtan,mivel új túl drága, (Fuji S 6500,és Panasonic DMC FZ 18)de ezek nem tudnak HD videót.

Vagy vegyek olyat ami még drágább,és jobb minőségű fotó és HD videós is:pl.DMC FZ 28, HD!Mert van egy használtan,idei,még garis,csak ez már jóval drágább,nagy érvágás lenne,viszont arra gondoltam,jó fényképezőgép és videokamera egyben megérné.

Vagy akármilyen a fényképező, akkor sem ér fel a videója egy videokameráéval?

Nagyon köszi!

2009. szept. 30. 12:24
 1/1 anonim válasza:
ha videozni akarsz,vegyel videocam-at.az a baj a fenykepezovel:kicsi a memoria,alacsony zoom,gyenge esti felvetel.a pozitiv:elfer a zsebedbe
2009. okt. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!