Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG televízió "wifi" utólag...

LG televízió "wifi" utólag megoldható?

Figyelt kérdés
Mi szükséges és mennyi az ára,ha wifi nélküli 3D-smart tv-t vennék? Van beépített is tudom,de drágább jóval. Kössz a segítség./cikizni nem muszály,nem fejéesztő vagyok a nasanál /

2013. máj. 9. 12:30
 1/3 Vortrex ***** válasza:
Hú, az nem olcsó mulatság, kell hozzá egy UTP kábel (20Ft/méter) ami elér a router-től a TVig :)
2013. máj. 9. 12:45
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
63%

Az alap változaton van LAN (Ethernet) csatlakozó?

Mert ha igen, akkor Wi-Fi Access Point -al megoldhatod a dolgot az csak 5-6 ezer körül van. Számítógéppel bekonfigurálod a kliens módot, majd összekötöd a TV -vel LAN -on.

Samsung -nál pl. hallottam olyanról is, hogy nem a 15 ezer forintos gyári USB Wi-Fi adaptert vették meg az élelmesebb felhasználók, hanem egy bizonyos típusú Netgear -t, ami hardveresen megegyezett a Samsung stick -el, de csak 4 ezerbe került. Erre tették fel aztán a hack -el Samsung firmware -t és gyönyörűen ment vele a TV. Azt nem tudom hogy LG -nél van-e erre lehetőség.

2013. máj. 9. 12:50
 3/3 Vortrex ***** válasza:

Ha minden áron azt szeretnéd, akkor kell hozzá egy külső wifi adapter ( [link] amit a tv-be dugsz.

(Én inkább átfúrnám a falat, hogy áthozzam rajta a kábelt, ha megoldható)

2013. máj. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!