Meg lehet oldani hogy egy Logitech webkamerából tv-re szerelhető kamerát lehessen csinálni?

Figyelt kérdés
Műszaki iskolába járok elektrotechnikai szakra és vmi fogalmam van róla!Csak egy rövid választ kérnék hogy igen vagy nem!És a rövid tartalmát hogy ehez mi kell!(gondolom kell feszültség meg olyan vezeték amit a tv VIDEO kivezetésére lehet csatlakoztatni)
2008. jún. 16. 16:39
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem nem mivel én infós suliba járok, és a webkamerákhoz szoftver kell, csak azzal működik. Anélkül nem lehet használni. És TV-re nem igazán lehet telepíteni:)!
2008. jún. 16. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, mivel a (legtöbb) TV analóg jelet dolgoz fel, míg a kamerából digitális jel jön ki, amit nem igazán tud értelmezni a TV. Illetve, ha digitális tuneres tv-d van, akkor is gáz, mert szinte minden kamera más féle jelet ad, amit a driver fordít le a céleszköz számára is értelmezhető jellé (ez a driver lényege, fordít a hardver és a gazdagép között). De ez hiányzik a tv-nél. (ez utóbbira akart kilyukadni az előző válaszoló, csak kicsit pongyolán)
2008. jún. 16. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:

semmi sem lehetetlen

szerintem van a neten ien fekete doboz a cam és a tv közé

2008. dec. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!