Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Balkezesek is tudják használni...

Balkezesek is tudják használni a Nintendo Wii-t?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Wii-t, de balkezes vagyok. Nem jelentene problémát ha másképp fognám a távirányítót?
2009. szept. 29. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha csak azt a simát ( [link] fogod használni akkor nem. Mivel annál lehet állítani h bal v jobb kezes vagy e. de nekünk pl a horgászos játékhoz van külön "horgászbot" szerűség [link] és nekem az nem esik a kezemre, mivel én balkézzel szoktam tekerni. És az meg jobb kezes.

De szerintem a normál játékokkal tudsz játszani.

2009. szept. 29. 15:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megnyugodtam:)
2009. szept. 29. 18:09
 3/3 anonim válasza:

Egyszerű válasz: ja.

Bővebb válasz: ja.

Mégbővebb válasz: adnak hozzá az elején egy wii sport játékot ( mármint nekem volt hozzá ) azon lehet állítani, hohy jobb vagy bal kéz, de szerintem a többi játékban sem okoz gondot. Amúgy ja.

2010. júl. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!