Szerintetek a mostani Sony VAIO laptopok/notebookok- kb.180 ezer értékben megérik, ha sokat szeretnék rajtuk játszani?
Esetleg ilyen árban más notebookot tudtok ajánlani, mondom-játéra-.
köszi.
Szeretem a néztem a neten jellegű hozzászólásokat. A VAIOk valóban drágábbak mint az átlag. Viszont az ASUSom és DELLem is egy év után mindenhol nyikorgott és darabokra akart hullani. Ez a VAIOnál két év után sem jelentkezik. Lehet számadatokban van ami erősebb náluk ugyanennyiért, de simán játszok rajta az új FPSekkel utazás közben, ps baromi gyors rajta, szóval nem tudom mihez kéne erősebb gép.
Ellenben a DELL garanciájával soha semmire nem mentem. Amikor a VAIO kijelző tönkrement a saját hibámból, akkor a szerviz futárral vitette el, és négy nap múlva visszaküldték kicserélt kijelzővel... És már nem is volt annyival drágább...
11 éves Vaio laposom még mindig működik,hibamentesen,igaz 3 évet pihent,de egy éve szinte minden nap használom netezésre.
Lehet,h drágább a Sony,de nem véletlen,a minőséget fizeted meg.
köszi a válaszokat, én is igy gondolom, a családban több embernek is van vaio-ja és ők is mind megvannak vele elégedve, hát igy jött nekem innen az ötlet.
Meg hát nagyon szépek ezek a mostanik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!