Ennyibe kapnék egy XBOX 360 at vagy mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Szoval 55 ezer forintba kapnék egy olyan Xbox ot ? Amely be van chipeltetve azaz felismeri a másolt dvd lemezeket. Valamint ami elfutatja a Crysis 3 at és az összel megjelenö Gta 5 -öt játékot.
Én per pillanat újra gondoltam. De lehet használt gép is,az biztos hogy használt xboxért nem adok 40 ezernél többet.
Szoval kapnék 55 ezerbe ujat? Vagy állapottol függöen max 40 ezerbe használtat?
2013. máj. 4. 15:49
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
ha xboxot akarsz venni minek írod a kulcsszavakhoz a ps3-at dumbass?
3/7 A kérdező kommentje:
Mi bajod van utolsó válaszoló?
Nem mindegy mit irok kulcsó szónak? Azok csak szavak.
A kérdés az itt van. Egyébként meg ha tudsz 55 ezer alatt ps3 at akkor nyugodtan irhatsz. Elvégre majdnem ugyanaz mint az xbox.
2013. máj. 5. 06:46
4/7 anonim válasza:
mi vagyok én vatera? nézz szét ott meg expressz meg apród ps3 használtan van már 40-50 ért is
5/7 A kérdező kommentje:
Ember, én nem mondtam rád semmit.
De egyébként is ha meg nem akarsz segíteni,akkor minek irsz ide még is?
2013. máj. 6. 11:18
6/7 anonim válasza:
55-ért kapsz 250gigas kiszerelést újonnan.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm
2013. máj. 6. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!