Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van az? Bövebben lent!?

Miért van az? Bövebben lent!?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha valami alkalomal video felvételre kerül sor valami családi videora és vissza nézzéskor mindig szörnyülködöm hogy olyan fura a hangom más mint ahogy én hallom de a körülötem lévö embereknek a videon vagy hangfelvételen ugyan olyan a hanguk és ök is szörnyülködni szoktak hogy nekik nem ilyen a hangjuk. Lehetséges hogy mi másképp halljuk a saját hangunkat mint mások?
2009. szept. 28. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenki másképpen hallja saját hangját, a szájüregen keresztül is hallja, és belejátszik a szájüreg és a koponya reconanciája, a kívülről nincsenek ilyen zavaró hatások. Én legalábbis ilyenre emlékszem hogy olvastam róla.
2009. szept. 30. 20:05
 2/2 A kérdező kommentje:
kösszönöm szépen ettöl okosabb lettem:)
2009. okt. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!