Xbox Live elakadtam?

Figyelt kérdés

Lenne nekem 1-2 kérdésem.

Nekem most van Xbox Live előfizetésem, és meg is csináltam a Live-os account-omat. Az eredeti nevem mellett adott nekem egy ilyen CrankyCoonie4 nevet. Na, most ezzel nincsen gond, csak az az egy kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne a Live-ból kilépnem? A másik!

A Live az a napokat nézi? Mármint, hogyha pl neked van 1 hét előfizetésed akkor azt úgy számolja, hogy belépek hétfőn a Live-ba, és utána pl 1 hónapig be se kapcsolom az xbox-ot. És utána már lejárt az előfizetésem, mert ugye eltelt az 1 hét,

VAGY

Pedig perc alapú, tehát van egy hetes előfizetésed, amit 168 óra, és csak akkor kezd el számolni, ha be vagy jelentkezve. És ha eltöltöttél 168 órát a Live használatával, akkor jár le az előfizetésed.

Kérlek segítsetek, gondban vagyok ezzel kapcsolatban!

A harmadik, most az Xbox legnagyobb reklámfelületére, írták ki, hogy ingyen Live hétvége! Ez azt jelenti, hogy ilyenkor automatikusan átáll az ingyenesre, vagy nekem kell valamit átállítanom, hogy ne az előfizetésemet szívja!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. máj. 3. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Live-ból úgy léphetsz ki a kontrolleren megnyomod röviden az ny"X" gombot és a "Disconnected Xbox Live" majd "A"-val le okézod.

Vagy a "Dashboarba" az Avatar-od bal oldalán a legalsó zöld kocka"Sign or & out" belépsz oda és ott kiválasztod a "Sign Out" lehetőséget "A"-val okézod.

A Live Gold előfizetés ha pl 1 hetet fizetsz(amit nem lehet tudtommal) ha használod,ha nem,egy hét múlva lejár.

2013. máj. 3. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen gyors, válaszodat! Megy a zöld pont!
2013. máj. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!