Mi a különbség az RGH és a Jtag között, ha egyáltalán van lényeges különbség?
Egy közös van bennük hogy lebutítod vele az Xbox360-at.
Ez esetben elesel a játékok javításaitól(patch)mert csak a Live-on keresztül érhetőek el ahhoz még az ingyenes Silver tagság is elég.A mai játékok nagy része hibásan kerül fogalomba némelyik patch nélkül játszhatatlan pl.Dead Islads,Resi6,Fallout 3 és N.V,Dishonored,Skyrim stb...
szerintem nem éri meg lebutítani a gépet abból a 20.000ft-ból vehetsz egy pár jó játékot.
Köszönöm!
Nincs az annyi, 10-12-ért megcsinálják, egyébként eleve így akarom venni.
Az első valami rettenetesen nagy baromságot írt, fingja sincs az RGH ról.
Pont nem lebutítod vele, hanem felokosítod. A TU -kat pedig ugyan úgy le lehet tölteni, a különbség annyi, hogy beállítható melyiket használja.
Szerinted az okosítás,ha nem tudsz használni különböző funkciókat a az Xbox360-on pl.Live, azért hívják butításnak már bocs.
Felokosítani pedig téged kellene,főleg az ilyen szavak miatt.
Minden tróger lopni akarja a játékot ebben nem kéne segíteni őket.
Persze nektek minden eredeti!
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy személyeskedjünk, és egy pár szavas kérdésből megítéljetek! Inkább hagyjátok a francba, már megvettem az Xbox-ot, remek minden, örülök, hogy pár kattintás után már játszhatok akármelyik játékkal, köszöntem!
Elso valaszolo...
Nem azért a husz fillerert, de ha neked az rgh lebutitott, akkor azt mivel magyarazod meg, hogy ami kivan rgh-va arra ra raksz egy olyan programot ami az osszes regi xbox jatekot lejatsza... Sorolhatnek meg h mit tud egy RGHs gep...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!