A gépemben 6gb ram van. Rámegyek a saját gépre és azt írja Telepített memória: 6gb (3,25 használható) Mit tudok tenni?
+ Amikor kikapcsolom kék halált kap.
(Játékban is [cod2] 90- 100 fps em van a 333 helyett és nem megy följebb.
A 6 GB RAM-ot csak 64 bites oprendszerrel tudod kihasználni. Egy ilyen beszerzése és telepítése elérhetővé teszi az összes memóriát.
A kékhalál lehet hibásan működő szoftver okozta hiba, de akár hardveres problémára is utalhat (szerintem az esetedben előbbi a valószínűbb)
BIOS-ban a Memory Remap engedélyezve van?
próbáld ki mondjuk 4gb-al.
Ha azzal megy, akkor a lap vagy az oprendszer nem kezeli a ramodat megfelelően
Kiszedtem a ramot áttettem és most 6gb, de még mindig nincs fps em (azt a kérdésből kifelejtettem az ikonok olyan mintha tallózna.) Szerintem az egyik proci leállt.
procim(AMD Phenom(tm)II X2 565 Processor 3,40GHz)
Hogy tudom megnézni működik- e és ha nem hogy tudom aktiválni.(Próbáltam fölrakni CD ről semmi változás) ( Ha letörlöm és újra rakom (Vezérlőpult--> eszközkez--> és ott eltávolítom a procit) lehet valami baja?
everest elvileg me3gmutatja. Ott lehet látni aproci százalékos működését.
De ha nem menne az egyik proci,akkor a gép sokat fagyna.
Legalábbis nekem így jeletkezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!